Тостови

Тостови
Прикажи: Листа Колона
Прикажи:
Подреди по:
Тост со врат и кашкавал

Тост со врат и кашкавал

Свински врат Кашкавал Преливи: Кечап, Мајонез, Сенф .....
100 ден.
ДДВ: 100 ден.
Тост со кулен и кашкавал

Тост со кулен и кашкавал

Кулен Кашкавал Преливи: Кечап, Мајонез, Сенф .....
110 ден.
ДДВ: 110 ден.
Тост со шунка и кашкавал

Тост со шунка и кашкавал

Шунка Кашкавал Преливи: Кечап, Мајонез, Сенф .....
80 ден.
ДДВ: 80 ден.