Шарска плескавица

Производител: Лемис
Код: sharska-pleskavica
Достапност: Достапен производ
110 ден.
 

Достапни опции

*

Лепче или тортиња

Плескавица со кашкавал: 185 гр.

Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари сос

Салати

Преливи: Кечап, Мајонез, Сенф

Memory
test 1 16GB
Processor
No. of Cores 4