Сендвичи

Сендвичи

Сендвичите се прават исклучително со тазе лепче и 100% квалитетно месо.

Прикажи: Листа Колона
Прикажи:
Подреди по:
Лесковачка детска (мала)

Лесковачка детска (мала)

Лепче или тортиња Плескавица: 125 гр. Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари сос Салати Прел...
90 ден.
ДДВ: 90 ден.
Лесковачка плескавица

Лесковачка плескавица

Лепче или тортиња Плескавица: 170 гр. Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари сос Салати Прел...
110 ден.
ДДВ: 110 ден.
Шарска плескавица

Шарска плескавица

Лепче или тортиња Плескавица со кашкавал: 185 гр. Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари сос Са...
110 ден.
ДДВ: 110 ден.
Гурманска плескавица

Гурманска плескавица

Лепче или тортиња Плескавица со сланина и кашкавал: 200 гр. Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари...
130 ден.
ДДВ: 130 ден.
Лесковачка со кајмак

Лесковачка со кајмак

Лепче или тортиња Плескавица: 170 гр. Кајмак: 30 гр. Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари сос...
140 ден.
ДДВ: 140 ден.
Лесковачка турбо (голема)

Лесковачка турбо (голема)

Лепче или тортиња Плескавица: 225 гр. Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари сос Салати Прел...
130 ден.
ДДВ: 130 ден.
Гурманска специјалка (голема)

Гурманска специјалка (голема)

Лепче или тортиња Плескавица со сланина и кашкавал: 240 гр. Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари...
150 ден.
ДДВ: 150 ден.
Македонска плескавица

Македонска плескавица

Лепче или тортиња Плескавица: 200 гр. Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари сос Салати ...
120 ден.
ДДВ: 120 ден.
Полнета плескавица

Полнета плескавица

Лепче или тортиња Плескавица со кашкавал и печурки: 200 гр. Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари...
130 ден.
ДДВ: 130 ден.
Лута плескавица

Лута плескавица

Лепче или тортиња Плескавица: 200 гр. Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари сос Салати Прел...
120 ден.
ДДВ: 120 ден.
Домашен колбас (димен)

Домашен колбас (димен)

Лепче или тортиња Колбас: 150 гр. Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари сос Салати Преливи:...
120 ден.
ДДВ: 120 ден.
Вешалица свинска (свежа)

Вешалица свинска (свежа)

Лепче или тортиња Вешалица: 180 гр. Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари сос Салати Прелив...
140 ден.
ДДВ: 140 ден.
Пилешки стек

Пилешки стек

Лепче или тортиња Пилешки стек: 180 гр. Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари сос Салати Пр...
120 ден.
ДДВ: 120 ден.
Полнет стек

Полнет стек

Лепче или тортиња Полнет стек: 220 гр. Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари сос Салати Пре...
140 ден.
ДДВ: 140 ден.
Пилешки батак

Пилешки батак

Лепче или тортиња Батак: 180 гр. Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари сос Салати Преливи: ...
120 ден.
ДДВ: 120 ден.