Македонска плескавица

Производител: Лемис
Код: makedonska-pleskavica
Достапност: Достапен производ
110 ден.
 

Лепче или тортиња

Плескавица: 200 гр.

Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари сос

Салати

Преливи: Кечап, Мајонез, Сенф