Лесковачка плескавица

Производител: Лемис
Код: leskovacka-pleskavica
Достапност: Достапен производ
110 ден.
 

Лепче или тортиња

Плескавица: 170 гр.

Сосеви: Урнебес, Сос со праз, Кари сос

Салати

Преливи: Кечап, Мајонез, Сенф