Тост со врат и кашкавал

Производител: Лемис
Код: tost-so-vrat-i-kaskaval
Наградни поени: 400
Достапност: Достапен производ
100 ден.
Цена во наградни поени: 200
 

Свински врат

Кашкавал

Преливи: Кечап, Мајонез, Сенф